Volg Fireplace op Facebook
Volg Fireplace op Twitter
Volg Fireplace op Google +
Volg Fireplace op Pinterest
Volg Fireplace op Youtube
Zoeken
Laan van Everswaard 57-59, 4617 LH Bergen op Zoom
Tel. 0164 - 261 909   info@fireplace-haarden.nl
Openingstijden: Vandaag geopend 8.30 - 17.30 uur
22 September 2017

De Scandinavische woontrend is al jaren populair. Deze stijl wordt gekenmerkt door het gebruik van natuurlijke kleuren en materialen. Eenvoud en functionaliteit zijn de belangrijkste kenwaarden van deze stijl. Net als de Scandinavische houtkachels.  Daarnaast worden Scandinavische houtkachels geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen waar naast uitstekende kwaliteit, milieu en duurzaamheid het uitgangspunt is. 

Gietijzeren houtkachels

Door de extreem koude winters en strenge milieueisen weten Scandinaviërs als geen ander hoe zij houtkachels moeten maken van de hoogste kwaliteit en het mooiste design, gemaakt van gietijzer. Het gietijzer zorgt ervoor dat de houtkachels niet uitzetten of krimpen bij grote temperatuurwisselingen. Bij de populaire van drie Scandinavische topmerken Contura, Morsø en Nordpeis kunt u kiezen uit een ruim assortiment houtkachels.

Deense houtkachels van Morsø

Morsø heeft tijdloze en klassieke houtkachels die al 80 jaar in het assortiment zitten tot de modernste houtkachels die gemaakt zijn in samenwerking met topontwerpers. U kunt kiezen uit vrijstaande modellen die u op welke gewenste plek kunt laten installeren. Voor ruimtes die nog zo groot zijn heeft Morsø kleine compacte houtkachels en houtkachels voor aan de wand.

Een warm welkom thuis met Contura

Contura heeft - naast haar ruime assortiment gietijzeren houtkachels - ook een groot assortiment speksteen houtkachels. Speksteen zorgt voor een lange warmteafgifte, zelfs wanneer het vuur is gedoofd. U kunt kiezen uit een houtkachel die deels bekleed is met speksteen of volledig bestaat uit speksteen. Nog een voordeel is dat geen enkele spekstenen houtkachel hetzelfde eruit ziet. Door het natuurlijke materiaal heeft al het speksteen een eigen patroon.

Effectieve warmte door Nordpeis houtkachels

Nordpeis produceert houtkachels aan de hand van 3 doelstellingen: kwaliteit, design en een schone verbranding. Als u wilt genieten van zeer efficiënte verwarming, de echte kwaliteit van Scandinavisch design, kijk dan zeker eens bij Nordpeis. 

Actie

De Morsø Forno is blijvend in prijs verlaagd!

Van 1790,-

Nu vast voor 1190,-!