Volg Fireplace op Facebook
Volg Fireplace op Twitter
Volg Fireplace op Google +
Volg Fireplace op Pinterest
Volg Fireplace op Youtube
Zoeken
Laan van Everswaard 57-59, 4617 LH Bergen op Zoom
Tel. 0164 - 261 909   info@fireplace-haarden.nl
Vandaag gesloten

De grootste kachelspeciaalzaak van het Zuiden!!

Welkom op de website van Fireplace uit Bergen op Zoom. Met het nieuwe seizoen voor de deur kunnen wij u nu nog beter informeren over ons aanbod in sfeerverwarming.

Bij ons vindt u alle expertise die u nodig heeft om de juiste verwarming uit te kiezen. Wij staan u graag bij met een persoonlijk advies en in onze showroom staat een uitgebreid assortiment zodat u zelf kunt ervaren wat het beste bij u past. Tevens kunt u bij ons terecht voor reperaties en onderhoud aan uw huidige verwaming en rookkanalen. 

Fireplace de grootste kachelspeciaalzaak van het zuiden.

Bezoek onze showroom!

Fireplace heeft de grootste showroom op het gebied van sfeerverwarming van Zuid Nederland. U vind er het complete aanbod van haarden en kachels tot tuinverwarming en accessoires.

Nieuw bij Fireplace

Contura i51 wit plaatstaal

Contura i51 wit plaatstaal

De Contura i51 in wit plaatstaal is een populair nieuw model (2016). Het mode...
Contura 596 Glass Style wit

Contura 596 Glass Style wit

De Contura 596 Style is al geruime tijd een van onze populairste modellen. Nu...
Contura 510 Glass Style wit

Contura 510 Glass Style wit

De Contura 510 is al lange tijd een populair basismodel uit de Style collecti...
Contura 520T Style zandsteen

Contura 520T Style zandsteen

De vernieuwde Contura 520 Style heeft een zandstenen laag van speksteen. Hier...

Houtkachels

Wij verkopen en instaleren voornamelijk Scandinavische houtkachels van Contura, Morsø & Nordpeis in de regio Bergen op Zoom. Deze houtkachels beschikken over moderne verbrandingstechnieken en zijn door een strenge certif...

Schouwen

Naast het leveren van kachels, bouwen wij ook voor inzet haarden de ombouw en (natuursteen) schouwen.

Gaskachels

Van de merken Faber, Bellfires en Barabas verkopen en instaleren wij voornamelijk gaskachels in en rondom de regio Bergen op Zoom. Buiten het onderhoud voeren wij ook jaarlijst gasonderhoud uit bij onze klanten.

Rookkanalen

U kunt ook bij Fireplace Haarden terecht voor het laten plaatsen van een rookkanaal. Wij kunnen rookkanalen plaatsten in nieuwbouw- en bestaande woningen. Onze monteurs zullen op afspraak bij u langskomen om de mogelijkheden te bekijken,...

Fireplace

Onderhoud & Reparaties

Voor onze klanten die een gashaard hebben is jaarlijks onderhoud vereist. Houtkachels hebben in de regel minder onderhoud. Wat meestal voorkomt zijn vlamplaten en ruiten. Voor veiligheid is ook jaarlijks schoorsteenvegen nodig. Hiervoor werken wij samen met een schoorsteenveger. 

KLANTEN OVER FIREPLACE

Dé tijdloze warmtebron in uw huis: Scandinavische houtkachels
22-09-2017

Dé tijdloze warmtebron in uw huis: Scandinavische houtkachels

De Scandinavische woontrend is al jaren populair. Deze stijl wordt gekenmerkt door het gebruik van natuurlijke kleuren en materialen. Eenvoud en functionalit...

Kies uw kachel bewust, kies voor het Nordic Eco-label!

Het Nordic Ecolabel, ook wel bekend als het Nordic Swan Label is het strenge milieukenmerk uit de Scandinavische landen.

Alle houtkachels van Contura, Morsø en Nordpeis zijn voorzien van het Nordic Ecolabel. Hiermee bent u verzekerd van een houtkachel met een milieuvriendelijke productie en verbranding (uitstoot).